Pada rekord Atletika - 120 miliona za "čudo od deteta"! - Admiral Bet SPORT

Pada rekord Atletika – 120 miliona za "čudo od deteta"!

Nemanja Đorđević
Photo by Denis Doyle/Getty Images

Letnji prelazni rok se polako zahuhtava, a za sada je u centru pažnje madridski Real.

"Kraljevići" su u samo nekoliko dana potrošili čak 302 miliona evra na potpise Luke Jovića, Edena Azara, Ferlanda Mendija, Edera Militaa i Rodriga.

U naredna dva i po meseca očekuje se reakcija najvećih konkurenata tima sa "Santjago Bernabeua", dok bi prvi mogao da stigne upravo iz Madrida – od strane gradskog rivala Atletika.

Kako prenosi "Marca", "Jorgandžije" su spremne da obore klupski rekord i da za 120 miliona evra u svoje redove dovedu Žoaa Feliksa.

Devetnaestogodišnji ofanzivac važi za jednog od najtalentovanijih igrača planete, a spomenuta suma predstavlja njegovu otkupnu klauzulu, pa se Benfika ne bi ništa pitala.

Momak koji je nedavno debitovao za nacionalni tim na završnom turniru Lige nacija planiran je kao zamena za Antoana Grizmana, koji će za istovetnu sumu pojačati Barselonu, dok bi oborio rekord Tomasa Lemara – krilnog napadača plaćenog Monaku 72 miliona prošlog leta.

Ključnu ulogu trebalo bi da odigra "superagent" Žorž Mendeš koji zastupa i igrača i trenera Atletika Dijega Simeonea.

Feliks iza sebe ima spektakularnu sezonu pošto je u osvajanju titule učestvovao sa 15 golova i devet asistencija, dok na 43 susreta u svim takmičenjima ima 20 pogodaka i 11 proigravanja za pogodak.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Photo by Denis Doyle/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još