Preokret Haitija protiv Bermuda, Kostarika silna

Nemanja Đorđević
Foto: goldcup.org

Prethodne noći odigrani su prvi mečevi grupe B na Gold kupu, a trijumfe su ostvarili Haiti i Kostarika.

Najpre su Haićani bili bolji od Bermude posle preokreta 2:1 (0:1), dok Kostarikanci nisu imali problema da zabeleže ubedljivu pobedu nad Nikaragvom.

Posle nekolicine veoma dobrih prilika na obe strane, Dante Leverok doneo je prednost Bermuđanima u poslednjim trenucima prvog poluvremena.

Međutim, Haiti je zaigrao daleko bolje u nastavku i već u 54. minutu stigao je do izjednačenja preko Francdija Peroa, da bi isti igrač u 66. kompletirao preokret i doneo svom timu veoma važna tri boda.

S druge strane, u drugom susretu večeri nije bilo previše neizvesnosti pošto je Kostarika već u 19. minutu imala dva pogotka prednosti.

Brajan Ovijedo pogodio je za vođstvo u sedmom, Kristijan Borhes je nedugo zatim duplirao prednost, pre nego što je sve dileme oko pobednika otklonio Elijas Agilar u nadoknadi prvog poluvremena.

U drugom delu bilo je daleko manje uzbuđenja, ali smo ipak videli još jedan gol – kada se Alana Kruz, na asistenciju Ovijeda u 75. minutu, takođe upisao među strelce.

Naredne noći počinje takmičenje i u grupi C, a sastaju se Kurasao – Salvador, odnosno Jamajka i Honduras.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: goldcup.org

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još