Peruničić se ipak vraća u Zvezdu - Admiral Bet SPORT

Peruničić se ipak vraća u Zvezdu

Marko Đinđić
Foto: StarSport

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić uspeo je da odvede našu reprezentaciju na Evropsko prvenstvo. Sada je vreme da se vrati klupskim obavezama.

Peruničić je vodio Crvenu zvezdu u prvom delu sezone, ali u plej-autu nije sedeo na klupi crveno-belih. Zvezda se borila za opstanak sa još četiri ekipe, završila je na drugom mestu u plej-autu i naredne sezone će ponovo igrati u Superligi Srbije.

Situacija je teška, uglavnom sa finansijske strane, ali Peruničić ostaje u Beogradu, iako je imao nekoliko ponuda inostranih klubova:

Ostajem u Zvezdi, biće i malo većeg angažmana uprave, da pokušamo možda da se malo i pojačamo. Videćemo u narednih 15, 20 dana. Sigurno ne možemo da pariramo na tom nivou finansijski najjačih klubova kod nas. Iza nas je jako težak period i zahvalan sam momcima koji su odradili sezonu ne tražeći ništa, jureći sa svojih poslova na trening i utakmice. Naša cela ekipa je u prošloj sezoni koštala 3.000 evra što je preskromno i jednostavno više od borbe za opstanak nije bilo realno.

48-godišnji bivši rukometaš je na klupi Crvene zvezde od 2015. godine.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još