Crvena zvezda osnovala futsal klub - Admiral Bet SPORT

Crvena zvezda osnovala futsal klub

Nemanja Đorđević
Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda od naredne sezone imaće i futsal tim.

Novoformirani tim crveno-belih takmičiće se u Prvoj ligi, a na Skupštini na "Marakani" je za predsednika izabran Nemanja Berić.

Izrazio bih zadovoljstvo zbog ukazanog poverenja. Velika je čast biti prvi predsednik najmlađe sekcije Sportskog društva Crvena zvezda. Očekivanja su najviša i nadamo se da ćemo, kako i dolikuje Crvenoj zvezdi, postati novi šampion Srbije i plasirati se u Evropu.

Funkciju potpredsednika obavljaće Boris Golijan, sportski direktor biće Milorad Pelemiš, a počasni predsednik legendarni Dušan Dule Savić.

Podršku novim članovima sportskog društva pružio je i predsednik Fudbalskog kluba Svetozar Mijailović.

Ulazak u Sportsko društvo Crvena zvezda predstavlja privilegiju, ali i obavezu da budete najbolji. Želim vam da se već u prvoj sezoni okitite šampionskim trofejem , a potom da iz godine u godinu nižete uspehe. Mi, kao fudbalski klub, ćemo vam pružiti podršku i dati sve od sebe da se osetite istinski delom Crvene zvezde.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: FK Crvena zvezda

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još