Svetsko prvenstvo: Dobar žreb za Srbiju - Admiral Bet SPORT

Svetsko prvenstvo: Dobar žreb za Srbiju

Nemanja Đorđević
Foto: rss.org.rs

Ženska rukometna reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu u Japanu igraće u A grupi sa Norveškom, Holandijom, Slovenijom, Angolom i Kubom.

Plasman u narednu fazu obezbediće tri najbolje selekcije, koje će se potom ukrštati sa ekipama iz grupe B – koju čine Francuska, Danska, Nemačka, Južna Koreja, Brazil i Australija.

U grupi C igraće Rumunija, Mađarska, Crna Gora, Španija, Senegal i Kazahstan, dok grupu D čine Rusija, Švedska, Japan, Kina, Argentina i DR Kongo.

Selektor Ljubomir Obradovića zadovoljan je ishodom žreba u Tokiju.

Možemo da igramo sa svima, na kraju krajeva i moramo. Znamo protivnike, ali mnogo zavisi i od rasporeda utakmica. Igraju se dve utakmice, dan za danom, pa onda dan odmora, pa opet. Daćemo sve od sebe.

Svetsko prvenstvo u Kumamotou održava se od 29. novembra do 16. decembra, a reprezentacije koje budu zauzele od drugog do sedmog mesta obezbediće i vizu za Olimpijske igre 2020, koje su na programu takođe u japanskoj prestonici.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: rss.org.rs

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još