I Hrvati pišu: Srbi nas gospodski dočekali - Admiral Bet SPORT

I Hrvati pišu: Srbi nas gospodski dočekali

Nikola Bulatović
Foto: StarSport

Nije tajna da je ogroman rivalitet između Srbije i Hrvatske, kada su vaterpolo utakmice u pitanju. Ono što čini duele ovih ekipa posebnim jeste odnos vaterpolista prema sportu i protivniku. I Srbi i Hrvati su tu za tri koraka ispred ostalih, a ne moramo govoriti o specifičnosti duela kada igraju reprezentacije ove dve države.

Beograd je danas pokazao da je džentlmenski grad, a navijači su položili ispit. Ljubav prema svojoj reprezentacije, a poštovanje prema velikom rivalu.

Hrvatski "Index.hr" piše o načinu na koji je dočekana njihova selekcija. I ovaj portal je pokazao poštovanje za ono što se danas deslio:

Deset hiljada navijača je bodrilo domaće vaterpoliste na bazenu na Tašmajdanu, a hrvatsku himnu su ispratili džentlmenskim aplauzom. Hrvatska himna je uredno intonirana, nije se čuo nijedan zvižduk. Tek po završetku je nekoliko ljudi uputio zvižduke, ali ih je nadjačao snažan aplauz.

Savić i Tucak nebrojano puta pokazali su koliko su veliki sportisti i veliki ljudi. Zbog takvih je, valjda, vaterpolo tako poseban.

https://millenniumbet.rs/app/sport

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još