Još jedan Brazilac želi nazad u Barselonu zajedno s Nejmarom

Nemanja Đorđević
Photo by David Ramos/Getty Images

Poslednjih dana sve glasnije se govori o povratku Nejmara da Silve iz Pari Sen Žermena u Barselonu, ali bismo uporedo mogli da dobijemo još jednog povratnika.

Kako prenosi katalonski list "Sport", Dani Alves otvoreno je poručio čelnicima tima sa "Kamp Noua" da bi voleo da se vrati.

Tridesšestogodišnjem desnom beku istekao je dvogodišnji ugovor sa "Svecima", ali šampion Španije nije previše zainteresovan za takvu opciju.

Pre svega jer je Alves, koji je u klubu proveo osam sezona i osvojio čak 23 trofeja, od čega šest titula i tri Lige šampiona, žestoko kritikovao klub prilikom odlaska u Pariz.

Ernesto Valverde trenutno na toj poziciji ima Serđija Roberta i Nelsona Semeda, koji je nezadovoljan minutažom, međutim – Barsa ne želi da ga proda osim ako ne stigne astronomska ponuda.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Photo by David Ramos/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još