"Najjači smo do sada, ali to ne mora da znači mnogo"

Marko Kulić
Foto: OSS

Odbojkaška reprezentacija Srbije sutra počinje svoj peti vikend u Ligi nacija. Domaćin je bugarski grad Plovdiv, a pored domaćina će igrati i Iran i Sjedninjene Američke Države.

Srbija će nakon prva četiri vikenda u kojem su šansu dobijali i mlađi igrači končno igrati u nešto jačem sastavu. Selektor Nikola Grbić je rekao da je ovaj srpski sastav najjači do sada u Ligi nacija.

Na papiru smo u najjačem sastavu do sada, ali ne i kompletni. To ne znači mnogo jer je taj tim poslednju utakmicu zajedno igrao pre godinu dana. Potrebno je vreme za automatizme. U procesu smo stvaranja novih navika. Naš cilj je da igramo najbolje što možemo. Mislim da će ta tri protivnika da nam ukažu na stvari na kojima treba da radimo. Nema boljeg pokazatelja od jakog protivnika koji kažnjava svaku tvoju nepreciznost.

Selekciju Irana predvodi prethodnik Nikole Grbića na mestu selektora, Igor Kolaković i upravo će Iranci biti naš prvi rival. Taj meč se igra od 16 časova. Zatim će se naši odbojkaši u subotu takođe od 16 časova sastati sa Amerikancima.

Poslednji duel petog vikenda izabranici Nikole Grbića igraju protiv Bugarske u nedelju od 19:40.

https://millenniumbet.rs/app/sport

Foto: OSS

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još