Maks Holovej izaziva – možeš li ti da pariraš UFC šampionu?

Dušan Ninković
Foto: Twitter/BlessedMMA

Jedan od najpoznatijih svetskih MMA boraca, Maks Holovje, pokrenuo je novi trend na društvenim mrežama. On ima zanimljiv izazov na koji i ti možeš da odgovoriš.

Ako si poštovalac lika i dela ovog beskompromisnog borca, možda možeš da privučeš njegovu pažnju. Maks Holovej je uradio nešto i to okačio na svoj tviter profil, a ti možeš da ponoviš ovo, ukoliko si dovoljno umešan.

Potrebno je da udarcem nogom, iz okreta, otvoriš flašu koja je fiksirana na stolu. Pogledaj na kraju teksta kako to Maks radi. Deluje jednostavno? Njemu je značajno lakše nego nama, on svoje noge godinama koristi za udaranje protivnika.

Ovaj 180 centimetara visoki i 70 kilograma teški borac je trenutni vlasnik pojasa u UFC organizaciji. On se takmiči u pero lakoj kategoriji, a neki od njegovih mečeva su legendarni, kao onaj protiv Poirijea. Tokom karijere je imao i borbe sa Entonijem Petisom, Konorom MekGregorom, a trebalo je da se bori i protiv Nurmagomedova, mada je meč otkazan.

Tokom profesionalne karijere je odradio 24 meča, a u njih 20 je ostvario pobedu. Dastin Poirije ga je savladao dva puta, a po jednom su to uradili MekGregor i Bermudez. Ovaj momak, koji je inače sa Havaja, ima tek 27 godina i pred njim je još velikih mečeva u karijeri.

Foto: Twitter/BlessedMMA

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još