Odbojkaši poraženi od Irana na početku poslednjeg vikenda - Admiral Bet SPORT

Odbojkaši poraženi od Irana na početku poslednjeg vikenda

Dušan Ninković
Foto: @FIVBVolleyball/Twitter

Počeo je i poslednji vikend Lige nacija, a reprezentacija Srbije ga je otvorila utakmicom protiv Irana. Upisan je još jedan poraz.

Selekcija Irana je pobedom (3:1) u Plovdivu obezbedila plasman na Završni turnir, dok je naša selekcija već ranije izgubila šanse za takvo dostignuće. Veoma kvalitetan sastav Iranaca još jednom je potvrdio zašto je ovako dobro plasiran u Ligi nacija.

Igor Kolaković, bivši selektor Srbije, predvodi selekciju sa Bliskog Istoka do sjajnih rezultata. Oni su prvi set rešili u svoju korist rezultatom 25:23, ali je u drugom odgovorila Srbija. Nakon velike borbe i igranja na razliku, izabranici Nikole Grbića su osvojili set tek nakon 28 osvojenih poena.

Preostala dva seta nisu donela rezultatsku neizvesnost. Srbija je u njima osvojila 22 odnosno 19 poena, što nije bilo dovoljno da se ugrozi favorit. Iranci su sigurnom igrom u im delovima meča stigli do pobede.

Oni imaju samo dva poraza u dosadašnjem toku takmičenja, a ovo im je bila 11. pobeda. Srbija je u nizu od četiri poraza, a ukupan skor našeg tima je 5-8. Do kraja takmičenja ostali su nam mečevi protiv SAD i Bugarske.

Foto: @FIVBVolleyball/Twitter

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još