Postani gospodar okeana - Admiral Bet SPORT

Postani gospodar okeana

Milovan Longinov

Nakon igara kao što su “Book of Ra” i ’’The Great Gambini’s Night Magic’’, i ove nedelje nastavljamo sa promocijom igara koje možete naći na našem sajtu.

Ovonedeljna tema je igra “Lord of the Ocean”. Inspiracija za ovu igru jeste grčka legenda i mit. Dok budete igrali ovu igricu, vratićete se u vremena grčkih bogova i boginja, kao i mitskih priča o njihovom velikom junaštvu.

Grčka mitologija je imala 12 ‘’glavnih’’ bogova, a istaknutiji od drugih bio je Zevs. Pored njega, veoma važnu ulogu u grčkoj mitologiji imao je Posejdon. Bog mora i okeana, izuzetno je bitan i zbog samog položaja Grčke.

Današnja država je sa tri strane okružena vodom, a i tada je, kada su na poluostrvu postojale razne države, voda imala ogromnu ulogu. Morski transport je bio veoma razvijen, dok su neke od najvećih bitaka tog doba izvedene upravo na pučini.

Uloga Posejdona u grčkoj mitologiji je ogromna. Pored već pomenutih mora i okeana, Posejdon je i bog konja, a u tadašnje vreme to uopšte nije bila mala stvar. Kao i mnogi drugi likovi iz mitologije, Posejdon je Zevsov brat, a upravljanje morem bila je njegova dužnost.

Pored Zevsa i Posejdona, postojao je i gospodar trećeg dela zemlje. Pošto je svet bio preveliki da Zevs sam vlada, svom drugom bratu Hadu je dodelio upravljanje podzemnim svetom. Mnoge stvari su zavisile od njihovog ličnog raspoloženja u trenutku, pa je mirni Posejdon stvarao nova ostrva i život, a kada bi bio neraspoložen dešavala su se nesreće sa brodovima, ogromni talasi, zemljotresi i davljenja.

Pored zapanjujuće grafike i očaravajućih tema, možete uživati u igranju sa pet kolona i tri reda. Ukupno će se pred vama naći petnaest polja, a neki od simbola na njima su veoma zanimljivi. Igra uključuje mnoge mogućnosti za osvajanje nagrada i iskustvo bogatih dobitaka.

Pored klasičnih simbola za ovaj tip igrica, tu su i oni specijalni. Možete pronaći symbol boga okeana, možete pronaći statuu, kovčeg sa blagom na dnu mora ili sirenu. Naravno, najbolje je spojiti što više simbola na kojima je Posejdon.

Ali, postoji i specijalni simbol koji vam donosi posebne pogodnosti. Kada ugledate kapiju ili vrata među simbolima, imate razloga za zadovoljstvo. Taj znak menja bilo koji drugi i spaja vaše dobitne linije na pravi način.

Ono što ga čini još boljim za igrača je njegova druga uloga. Ukoliko ih otvoriš tri, spremi se za besplatne spinove! Tada ćeš imati mogućnost da ti jedan od simbola donosi ogroman dobitak u narednim spinovima, ali kako to sve funkcioniše ne treba odmah da ti kažemo.

Vreme je da se zaigraš, dobije tri simbola koji otvaraju besplatne spinove i sam saznaš šta se događa dalje. Kada sakupiš tri simbola kapije dobićeš 10 besplatnih spinova, a veruj nam, tu postoji ogroman procenat šanse da još koji put budeš počašćen besplatnim vrtenjem našeg kazina.

“Lord of the Ocean” je dostupan za igru besplatno tako da prvo možete probati i iskusiti ovu uzbudljivu igru, a zatim joj se u potpunosti predati.

Sve ovo možete da proverite kada na našem sajtu pronađete igru “Lord of the Ocean”. Dovoljno je da odete na sajt, zatim u kategoriju Kazino gde ćete među ostalim igrama pronaći i vašeg Gospodara okeana.

Puno sreće želi vam AdmiralBet tim!

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još