Srbija krenula furiozno, SAD lako preokrenule - Admiral Bet SPORT

Srbija krenula furiozno, SAD lako preokrenule

Dušan Ninković
Foto: Volleyball World/Twitter

Pretposlednji meč u ovogodišnjoj Ligi nacija doneo je još jedan poraz Srbiji. Bolji od naše selekcije bili su Amerikanci, u kombinovanom sastavu.

Selekcija SAD je odlučila da poslednji vikend u ovom izdanju Lige nacija igra u rezervnom sastavu. Oni najbolji, njihovi odbojkaši od kojih se očekuje da zablistaju na fajnal-siksu, ostali su u Americi i treniraju za taj događaj.

Zbog toga je postojala nada da Srbija može da parira u ovom meču. Iako i naš tim igra u kombinovanom sastavu, rezultati su daleko lošiji od američkih pa se ovakve prilike čekaju za neku pobedu.

Srbija je na meču u Bugarskoj krenula furiozno. Izabranici Nikole Grbića su prvi set rešili u svoju korist. Prepustili su protivniku samo 14 poena i počeli smo da se nadamo da će današnja pobeda biti laka i ubedljiva.

Na kraju su do nje stigli Amerikanci, koji su preostala tri seta rešili u svoju korist. Srbija je u drugom setu osvojila 20 poena, a naredna dva su se igrala na razliku. Nakon 29:27 u trećem i 26:24 u četvrtom, SAD su stigle do još jednog trijumfa.

Naša reprezentacija je još davno izgubila sve šanse da se plasira na završni turnir ovog takmičenja. Za razliku od Srbije, Amerika će igrati tamo jer je domaćin turnira. Srbija će svoje učešće u Ligi nacija završiti sutra, utakmicom protiv selekcije Bugarske.

Foto: Volleyball World/Twitter

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još