Vučević od Orlanda dobija "stotku"!

Dušan Ninković
Foto: Matthew Stockman/Getty Images

Vreme je da se dobre partije, nastup na Ol-staru i to što je jedan od najboljih centara u ligi naplate. Nikola Vučević dobiće ogroman ugovor u Orlandu.

Shvatili su čelnici tima sa Floride da je crnogorski košarkaš veoma bitan za franšizu. Zato je ponuda koju je dobio bolja nego što je mogao da se nada. Prethodnih dana nije se pričalo o ovako velikom ugovoru.

Vučević ovog leta treba da postane slobodan agent, ali na tržištu teško da će se pojaviti bolja ponuda. Orlando je pripremio 100 miliona i ugovor na četiri sezone za crnogorskog košarkaša.

Za Vučevića su u prethodnom periodu bili zainteresovani još neki timovi, ali je malo verovatno da će biti spremni da ponude ovakav ugovor. Orlando je shvatio koliko Nikola znači timu, pa su rešili da ga zadrže.

On je na Floridu stigao iz Filadelfije, a tokom prethodne sezone je beležio 20.8 poena, 12 skokova i skoro 4 asistencije po meču. Impresivna statistika dovela je i do sjajne ponude. Postoji mogućnost da je Vučević odbije i čeka neku drugu ponudu, ali za sada to nije realna opcija.

Foto: Matthew Stockman/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još