Perperoglu: U Zvezdi kao kod kuće

Nemanja Đorđević
Foto: StarSport

Navijači Crvene zvezde gotovo svakog dana dobijaju nove razloge za radost.

Posle Bilija Berona, Branka Lazića, Mohameda Fajea, Boriše Simanića i Filipa Čovića, odnosno dolaska Derika Brauna, novi ugovor sa srpskim šampionom potpisao je i Stratos Perperoglu.

U klubu su od početka pokazivali koliko me žele. Čak i pre nego što se sezona završila. Divno mi je bilo u Beogradu, navijači me vole. Tim želi da nastavi da ostvaruje dobre rezultate, da bude konkurentan u Evroligi, osvoji još titula. Okruženje u Crvenoj zvezdi i način na koji se svi ophode prema meni me motiviše. Osećam se kao kod kuće.

Iako će sedmog avgusta napuniti 35 godina, prekaljeni Grk, trostruki osvajač Evrolige, bio je prošle sezone jedan od najzaslužnijih pojedinaca za povratak titule ABA lige, odnosno Evrolige na Mali Kalemegdan.

Igrao sam u mnogim velikim klubovima koji imaju široke baze navijača, ali istina je da je ona koju Zvezda ima sa svojim pristalicama jedinstvena. Blagosloven sam što sam deo toga.

Osim pobrojanih igrača, očekuje se da narednih dana crveno-beli kompletiraju pregovore sa Čarlsom Dženkinsom i Ognjenom Kuzmićem, povratnicima i ljubimcima zvezdaša, dok je u planovima i dolazak još jednog organizatora igre, vrlo verovatno stranca.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još