Nastasić se vraća na "Čizmu" na velika vrata?

Nemanja Đorđević
Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Nekoliko puta u prošlosti govorilo se o potencijalnom povratku Matije Nastasića u Italiju, a te priče bi napokon mogle da se obistine ovog leta.

Kako prenosi "Sport Italia", srpski štoper nalazi se na meti Milana, a "rosoneri" su već stupili u kontakt sa Šalkeom u vezi transfera.

Ključnu ulogu trebalo bi da odigra igračev agent Falji Ramadani, koji se nalazi u dobrim odnosima sa čelnicima tima sa "San Sira".

Matija od 2015. godine igra za "Rudare", kada je stigao iz Mančester Sitija, a na Ostrvo je otišao upravo sa "Čizme" – posle odličnih partija u dresu Fiorentine.

Dvadesetšestogodišnji Nastasić aktiviran je kao plan B, pošto je procenjeno da Liverpul zahteva previše novca za Dejana Lovrena, iako još uvek nije poznato koliko bi obeštećenje zadovoljilo Šalke.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još