Zvezda upozorava FSS: Zlonamerne spekulacije

Nemanja Đorđević
Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda navela je u saopštenju da su "zlonamerne spekulacije da bi Mitar Mrkela mogao da preuzme mesto sportskog direktora Fudbalskog saveza Srbije".

"Sportski žurna" preneo je da je Mrkela prvi pik Saveza za mesto istu funkciju koju obavlja u šampionu Srbije, umesto Darka Kovačevića koji je podneo ostavku.

Drago nam je da o rukovodiocima Crvene zvezde sportska javnost ima visoko mišljenje, ali bilo kakva pisanja na temu odlaska Mitra Mrkele ili bilo kog drugog bitnog čoveka iz našeg kluba, u trenutku kada nam počinju kvalifikacije za Ligu šampiona, smatramo zlonamernim spekulacijama.

Crveno-beli ističu da je Mrkela koncentrisan isključivo na obaveze na "Marakani".

Mitar Mrkela je zadovoljan i srećan u Crvenoj zvezdi i potpuno fokusiran na velike izazove koji su pred nama. Sa ovom izjavom Crvena zvezda želi da se ova priča zatvori, a svako dalje pisanje ćemo doživeti kao pokušaj destabilizacije našeg kluba.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: FK Crvena zvezda

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još