I zvanično: Ponovo "radi bioskop" na Malom Kalemegdanu

Nemanja Đorđević
Foto: Twitter@kkcrvenazvezda

Kao što smo i najavili pre nekoliko dana, Čarls Dženkins i zvanično se vratio u Crvenu zvezdu.

Iskusni, tridesetgodišnji američki bek po treći put u karijeri vraća se u redove šampiona Srbije, potpisavši dvogodišnji ugovor.

Popularni Đenka je protekle dve sezone bio član Himkija, a za crveno-bele je igrao u dva navrata sa velikim uspehom.

Od  2013. do 2015, kao i u sezoni 2016/17, osvojio je po dva trofeja u ABA ligi i prvenstvu Srbije i tri Kupa Radivoja Koraća.

Zvezda dovodi bivšeg partizanovca: Ponuđen ugovor Džejmsu Gistu!

Zvezdaši najbolje znaju šta Dženkins donosi timu. Veliki kvalitet, ogromnu energiju, odličan šut, jaku odbranu, a klub odličnog košarkaša, čoveka i odanog Zvezdaša koji zna gde dolazi i šta se od njega očekuje. Svoju želju da se vrati u ‘svoj’ klub još jednom je pokazao tokom pregovora u kojima je učinio mnogo ustupaka, kako bi se vratio u Beograd.

Tokom karijere nastupao je za Golden Stejt Voriorse i Filadelfija 76erse u NBA ligi, a u Evropi još za milansku Olimpiju.

Crvena zvezda je do sada produžila ugovore sa Brankom Lazićem, Filipom Čovićem Mohamedom Fajeom, Borišom SImanićem, Bilijem Beronom, Stratosom Perperogluom, dok je poput Dženkinsa, ponovo u Crvenoj zvezdi i Ognjen Kuzmić, a jednogodišnji ugovor potpisao je i Derik Braun.

Do kraja prelaznog roka očekuje se dolazak još barem dvojice igrača, možda i trojice, dok je trenutno najbliži potpisu Džejms Gist.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw
Foto: Twitter@kkcrvenazvezda
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još