Nejmar ove nedelje u Barseloni!

Milovan Longinov
Foto: Buda Mendes/Getty Images

Brazilac ide u Barselonu, slučajno ili ne, jasno je svima.

Nejmar je odlučio da poslednje dane svog odmora, posle Kopa Amerike na kojoj je navijao za svoje saigrače, provede ni manje ni više, nego u – Barseloni!

Brojni mediji prenose da će Nejmar sa članovima porodice doputovati u Barselonu, što nije prvi put, jer je već u nekoliko navrata dolazio u svoj bivši grad da ga poseti, kao i bivše saigrače.

Međutim, sada je problem u tome što Nejmara uveliko povezuju sa povratkom u Barselonu pa ova "poseta" posebno odzvanja, do Pariza.

Nejmar planira da se tajno sastane i sa upravom katalonskog kluba kako bi uživo razgovarali o načinu na koji bi realizovali povratak na "Kamp Nou".

Nejmar je na sličan, nesportski način, izdejstvovao i odlazak iz Barselone u Pariz, sada ima još ozbiljnije trikove i planira da opasno napravi pritisak na PSŽ da nema izbora, osim da ga proda.

La Porteria čak tvrdi da će ostali članovi porodice, pre svih majka i sestra, tražiti adekvatnu kuću, a da je Nejmar spreman da već ove nedelje natera klubove da pregovaraju i da se ekspresno vrati u Barsu, za koju je nastupao od 2013. do 2017. godine i osvojio sve moguće trofeje.

PSŽ ponudio Nejmara – Real Madridu!

Foto: Buda Mendes/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još