Nejmar povukao ključni potez – povratak u Barsu nikad bliži!

Marko Kulić
Foto: StarSport

Već duži period se govori o najverovatnijem povratku Nejmara iz Pari Sen Žermena u Barselonu, a on bi tokom ove nedelje mogao i defintivino da se ostvari.

Ranije tokom dana smo pisali o svim njegovim aktivnostima koje ga samo udaljavaju od PSŽ-a, a o kojima ste mogli da pročitate u tekstu ispod:

Nejmar ove nedelje u Barseloni!

Ipak, brazilski fudbaler je danas povukao i glavni potez tako što se nije pojavio na treningu "Svetaca". Šampion Francuske je tim povodom izdao saopštenje u kojem se navodi sledeće:

Ovog ponedeljka, 8. jula, Nejmar da Silva Santos Junior imao je obavezu da se pojavi kako bi počeo aktivnosti sa prvim timom Pari Sen Žermena. Klub može da potvrdi da se Nejmar nije pojavio na dogovorenom mestu u zakazano vreme iako nije imao odobrenje kluba. Pari Sen Žermen osuđuje ovakvo ponašanje, žali zbog ove situacije i preduzeće predviđene mere.

Ostaje da se vidi kakve će to mere biti preduzete. Više je nego jasno da Nejmar ne mari puno za njih i da želi da što brži povratak u Barselonu.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još