Ugovor karijere Dušana Tadića!

Nemanja Đorđević
Foto: Twitter@AFCAjax

Posle sezone karijere Dušana Tadića čelnici Ajaksa apsolutno ništa nisu prepustili slučaju!

Velikan iz Amsterdama saopštio je da je najbolji srpski fudbaler produžio ugovor sa "Kopljanicima" do 2023. godine.

Dući je prethodna obaveza isticala godinu dana ranije, a nema sumnje da je posle spektakularnih partija dobio značajnu povišicu od sportskog sektora na čelu sa Edvinom van der Sarom.

Foto: Twitter@AFCAjax

Međutim, to je samo prvi deo plana legendarnog golmana. Nekadašnji vezista Vojvodine će po isteku ugovora imati 34 godine, a plan Van der Sara, u dogovoru sa igračem, jeste da naš as na "Johan Krojf areni" započne i trenersku karijeru!

Tadić je na 56 susreta zabeležio neverovatnih 38 golova i 24 asistencije, čime je bio daleko najzaslužniji pojedinac za povratak titule i osvajanje Kupa Holandije, ali i plasman u polufinale Lige šampiona posle više od dve decenije.

Posebno se ističu partije momka iz Bačke Topole u nokaut fazi elitnog takmičenja, u kojoj je Ajaks izbacio najpre madridski Real, pa i Juventus, dok je Dušan za utakmicu na "Santjago Bernabeuu" od prestižnog "L’Equipa" dobio ocenu deset – postavši tek deseti igrač u istoriji kome je pripala takva čast.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: Twitter@AFCAjax

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još