Čović prvi put otvoreno o dolasku Teodosića u Zvezdu

Nemanja Đorđević
Nebojša Čović Foto: StarSport

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović govorio je otvoreno o potencijalnom dolasku Miloša Teodosića u Crvenu zvezdu.

Šampion Srbije i regiona gradi veoma respektabilan tim za povratak u Evroligu, pošto su, posle produžetka saradnje sa sedmoricom ključnih prvotimaca, na Mali Kalemegdan stigli Derik Braun, Čarls Dženkins, Ognjen Kuzmić i Džejms Gist.

Teodosić nije sporan ni po jednom osnovu – on je Zvezdaš. Ponikao u klubu koji smo mi vodili…Vrata su mu otvorena, ali mi ne možemo da se takmičimo sa Efesom, Makabijem, Olimpijakosom sa ciframa. Ja njega potpuno razumem. On sada ima i porodicu i neka iskreira onako kako mu je najbolje. Mi smo tu, Zvezda nigde neće pobeći.

Zvezda prodala Simanića, vraća se kapiten?

Iako se u medijima danima licitira kada će, i da li će, ceo posao biti zvanično i zaključen – Čović ističe da klub "ne želi da komunicira na takav način".

On se sad sprema za Mundobasket u Kini, posle tog neigranja u NBA. Zvezda je otvorena, mi smo tu. Ako postoji obostrano interesovanje, možemo da se dogovaramo, ovako preko medija to malo više liči na spinovanje. Da nije Teo u pitanju, pomislio bih da neko nabija cenu.

Osim organizatora igre, među crveno-bele bi mogao da stigne i još jedan centar.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još