Dvojica Amerikanaca stižu iz Italije u Partizan? - Admiral Bet SPORT

Dvojica Amerikanaca stižu iz Italije u Partizan?

Dušan Ninković
Foto:StarSport

Tek treba da bude vruće na crno-beloj strani Topčiderskog brda. Vreme je da i košarkaški klub Partizan počne sa pojačanjima.

Italijanski trener na klupi crno-belih, Andrea Trinkijeri, naciljao je dvojicu igrača koji su mu potrebni za narednu sezonu. Kako javljaju strani mediji, dvojica američkih košarkaša blizu su Beograda.

Novi košarkaši Partizana postaće Rašon Tomas i Vilijam Mozli. Obojica su prethodnu sezonu proveli u italijanskim klubovima, a naredne sezone će se sa Partizanom boriti za trofeje.

Rašon Tomas stiže iz Dinamo Sasarija i njemu će biti ponuđen dvogodišnji ugovor. Pričalo se da je on dogovorio lične uslove sa Makabijem, ali su sada crno-beli favoriti za njegov potpis.

Prethodne sezone beležio je 12.5 i 6.6 uhvaćenih lopti. Igra na poziciji krilnog centra, a u karijeri je nastupao i za razvojni tim Oklahome.

Drugo pojačanje beogradskog tima trebalo bi da bude Vilijam Mozli. Ovaj centar je nastupao za Almu iz Trsta, a dolazi sa prosekom od 7.6 poena, 3.4 skoka i 1.4 blokade u prethodnoj sezoni.

Foto:StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još