Marin nema dilemu: Bio je čist penal!

Nemanja Đorđević
Foto: crvenazvezdafk.com

Kapiten Crvene zvezde Marko Marin smatra da je njegova ekipa oštećenja u remiju sa Suduvom.

Prvak Srbije odigrao je bez golova u Litvaniji, u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a opšti utisak i jeste da je glavni arbitar iz Danske Jergen Daugbjerg Bruhart propustio priliku da svira jedanaesterac – posle očigledne igre rukom jednog od defanzivaca domaćina.

Bio je čist penal, videlo se kako je lopta pogodila u ruku protivničkog igrača i odbila se u drugu stranu. Sve se dešavalo ispred mene.

Ekipa Vladana Milojevića bila je bolji rival tokom većeg dela susreta, ali nije uspela to da pretvori u više od dve izgledne prilike, koje nisu realizovali Ričmond Boaći odnosno El Fardu Ben.

Bila je ovo očekivano teška utakmica. Imali smo veći posed lopte i bolje šanse, ali najveći problem je što nismo dali gol. Imali smo takođe i malo sreće, Borjan je odlično branio i spasao je naš gol sjajnim intervencijama. Bilo je nekih stvari koje treba ispraviti, ali i nekih jako dobrih. U revanšu nas očekuje dosta drugačija utakmica, pre svega zato što se igra pred našim navijačima. Moraćemo da budemo bolji u poslednjoj trećini utakmice, u završnici. Rezultat 0:0 je u redu, posebno pred revanš.

Revanš je na programu na "Marakani" narednog utorka.

Imamo nedelju dana da se pripremimo za utakmicu u Beogradu, da se dodatno uigramo i verujem da ćemo pobediti.

Ukoliko bude uspešna u Beogradu, Zvezda bi u narednoj igrala gotovo sigurno igrala sa Helsinkijem, jer je prvak Finske bio veoma ubedljiv protiv Toršavna sa Farskih ostrva pred svojim navijačima (3:0).

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: crvenazvezdafk.com

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još