Šta Milojević nije očekivao, šta je pozitivno, a šta može bolje? - Admiral Bet SPORT

Šta Milojević nije očekivao, šta je pozitivno, a šta može bolje?

Milovan Longinov
Foto: StarSport

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević žali za propuštenim prilikama u prvoj utakmici na putu ka Ligi šampiona.

Srpski šampion odigrao je bez golova u prvoj utakmici protiv litvanske Suduve i sada će morati da pobedi u revanšu u Beogradu.

Videli smo Suduvu koju smo i očekivali, mada, iskreno nisam očekivao ovako defanzivan pristup rivala s obzirom na to da su lideri u svom prvenstvu i apsolutno dominantni u Litvaniji. Imali smo dosta šansi i svakako da smo trebali da ih realizujemo. Šta je tu je, iza nas je tek prvo poluvreme. Vidi se da je protivnik u takmičarskom ritmu, kao i da je nama prva takmičarska utakmica. Sigurno ćemo pružiti znatno bolju partiju u Beogradu.

AdmiralBet Sport ocenjuje: Borjan spasilac, Marin kao dirigent, ali mora neko i da dâ gol

Milojević je priznao da je bilo negativnih stvari u igri njegovog tima, ali da ne može da bude zadovoljan pošto je ovo tek početak.

Dosta toga je funkcionisalo kako smo zamislili. Znali smo da nas očekuje teška utakmica. Rival je igrao sa pet igrača u odbrambenoj liniji, bilo je teško probiti dupli blok i jasno je da trebamo da poradimo na realizaciji na kojoj smo radili i tokom priprema. Imali smo dosta šansi, kao i u pripremnim utakmicama. Pozitivno je što stvaramo šanse u utakmici ovakvog ranga i mogu da budem zadovoljan. Ima i aspekata koje treba popraviti i na kojima ćemo raditi u narednom periodu.

Revanš meč je na programu narednog utorka na stadionu "Rajko Mitić".

Zvezda večeras – gajba vrućeg piva…

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još