Tijago Alkantara u ulozi agenta - Kuda odvesti Dembelea? - Admiral Bet SPORT

Tijago Alkantara u ulozi agenta – Kuda odvesti Dembelea?

Dušan Ninković
Photo by Alex Caparros/Getty Images

Osman Dembele bi mogao da napusti Barselonu. Priča se o povratku Nejmara, priča se o situaciji u kojoj je upravo on višak u španskom timu.

Čini se da momak koji je iz Dortmunda stigao u Barselonu ima dobrog menadžera. Za njegovu karijeru, barem privremeno, mogao bi da se pobrine Tijago Alkantara.

Snajni vezni fudbaler pokušava ovih dana da ubedi čelnike Bajerna iz Minhena da kupe krilnog napadača. Bavarcima su krila potrebna, otišli su Riberi i Roben, a prave zamene nisu stigle. Možda je ovo jedna od njih.

Po pisanjima medija prethodnih nekoliko nedleja, Bajern je spreman da izdvoji oko 70 miliona evra za Dembelea. Čini se da će barselona biti na gubitku, a pokušaće ipak da izvuče i neki evro preko te sume.

Za to vreme, bivpi fudbaler Barselone, Tijago Alkantara, razgovara sa čelnicima svog sadašnjeg kluba. On ih uverava u kvalitete levokrilnog napadača i siguran je da se takav transfer isplati.

Želeo bih da igram fudbal sa svim dobrim igračima koji žele da dođu u Bajern. Ja nisam sportski direktor, ali znam da je Dembele dobar. Pričam ovo kao fudbaler, igrao sam protiv njega. On je dobar igrač.

Photo by Alex Caparros/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još