Tri para i kvota preko 3 - u Ligi Evrope sve same sigurice - Admiral Bet SPORT

Tri para i kvota preko 3 – u Ligi Evrope sve same sigurice

Dušan Ninković
Foto: uefa.com

Pomalo u senci kvalifikacija za Ligu šampiona, večeras počinje prvo kolo i u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Igraju se tri meča, a u svakom od njih je favorit više nego jasan.

Ovo takmičenje će startovati iz Gibraltara, gde će prvo na teren igrati "Svetog Jozefa" i fudbaleri Rendžersa koje predvodi Stiven Džerard. Fudbal u Gibraltaru ima dugačku tradiciju, još od britanskih vojnika iz 19. veka, ali ovde jakog otpora ne bi trebalo da bude.

Kvota na dvojku je mala, golova će sigurno biti, a mi smo se opredelili za neku varijantu između ta dva. Domaćin će se braniti i braniti, a kada bedem jednom popusti, timu iz Glazgova će biti lakeš. Zato je naš izbor minimum dva gola u drugih 45 minuta fudbala.

Iz Gibraltara se selimo dublje u Mediteran, na Sredozemno more i na Maltu, gde će Gzira dočekati fudbalere iz Splita. Hajduk je ogroman favorit na ovom susretu, ispadanje u pvom kolu bi bio skandal, a kada je već tako, dvojku podebljavamo golovima. Sigurnija opcija je sa barem dva na meču, mi smo se odlučili za tri.

I za kraj, jedan regionalni derbi. Bugarski i crnogorski predstavnik će večeras u Sofiji voditi bitku za dobar položaj pred revanš, a naše komšije sa istoka imaju veće šanse. Sama pobeda domaćeg tima nije naročito atraktivna, pa ćemo se i ovde poslužiti oprobanim receptom, dodaćemo golove uz nju.

Kada se sve sabere i pomnoži, ovaj simpatični tiket vezan za tri meča Lige Evrope donosi kvotu 3.66. Pošto ovakve parove ne volimo da igramo u singlu, povezali smo ih u jedan tiket koji je lagan, sa velikom mogućnošću za prolaz, a opet isplativ i sa primamljivom kvotom.

17:55 St Jozef – Glazgov Rendžers 2+ IIP (kvota 1.47)

18:00 Gzira – Hajduk Split 2&3+ (kvota 1.67)

19:30 CSKA Sofija – OFK Titograd 1&3+ (kvota 1.49)

Foto: uefa.com

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još