Zvezda prodala Simanića, vraća se kapiten?

Marko Đinđić
Foto: StarSport

Crvena zvezda se ozbiljno pojačala – stigli su Čarls Dženkins, Ognjen Kuzmić, Derik Braun, Džejms Gist, ugovore su produžili Bili Beron, Ognjen Dobrić, Stratos Perperoglu i Filip Čović, ali ni to nije kraj, pošto se očekuje dolazak još jednog ili čak možda dvojice plejmejkera.

Međutim, stiže nova vest i o odlasku – posle Kej Si Riversa, koji nije produžio ugovor i najverovatnije će pojačati Mornar iz Bara, klub napušta i talentovani krilni centar Boriša Simanić. Na Zvezdinom forumu "RSB" potvrđena je informacija da je Boriša Simanić prodat, ali još nije poznat kome i za koju sumu. Nagađa se da je to najverovatnije Fenerbahče i da se obeštećenje kreće od 300 do 500 hiljada evra.

Željko Obradović pripremio je Bogdana Bogdanovića, Nemanju Bjelicu i Marka Gudurića za NBA ligu, napravio je od njih ozbiljne igrače, a sada verovatno to namerava da uradi i sa Simanićem, koji neće imati boljeg učitelja u karijeri u Evropi.

Sada je pitanje – ko će zameniti Borišu na toj poziciji? Odgovor je samo jedan – Marko Simonović.

Bivši kapiten Crvene zvezde je slobodan igrač i mogao bi da se vrati kući isto kao i Čarls Dženkins, koji ga je nekoliko puta i pozvao preko društvenih mreža…

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još