Ako ste tražili Nejmara, na plaži je, igra se

Dušan Ninković
Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images

Još jedna transfer saga ovog leta dobila je novu dimenziju. Nakon De Lihta i Grizmana, o kojima se pričalo prethodnih meseci, kraj reprezentativnih obaveza Brazilaca dodatno je stavio u fokus Nejmara.

Istina, on nije igrao na Kopa Amerika, ali je selekcija bez njega uzela zlato. Sada ponovo mogu mediji, i oni evropski, ali i brazilski, da se bave fudbalerom tima iz Pariza. Mada, pitanje je koliko je on njihov igrač.

Nejmar se nije pojavio na zakazanoj prozivci u klubu, a Parižani su izdali saopštenje. Najavili su da će pokrenuti postupak i ispitati šta se desilo, istakli su da Brazilac nije tražio dozvolu za izostanak i taj slučaj tek treba da se završi.

Nejamr je nekako u trouglu, između Pariza, Barselone i Madrida. Po nekim informacijama, ponuđen je Realu, ali je po drugima mnogo bliži Barselonu, u koju bi se vratio da ponovo stvori ubitačan napadački trio. Sve to zavisi i od PSŽ-a, njegovog sadašnjeg tima.

Dok ga nema na pripremama, Nejmaru uopšte nije dosadno. On je u Brazilu, uživa i igra se na plaži sa prijateljima. U pitanju je ovog puta odbojka na pesku, ali njegovi prijatelji i on je igraju samo nogama. Brazilac se u ovome dobro snalazi, a verujemo da će snimak dodatno iznervirati Tuhela, Leonarda i čelnike PSŽ-a.

Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još