Čuka sa Veselinovićem spremna za evropski start, a kapiten obećava dobar fudbal - Admiral Bet SPORT

Čuka sa Veselinovićem spremna za evropski start, a kapiten obećava dobar fudbal

Marko Kulić
Foto: StarSport

Čukarički će u četvrtak početi kvalifikacije za Ligu Evrope protiv jermenskog Banantsa, a igraće na Banovom brdu. Novi trener Aleksandar Veselinović je još ranije licencirao igrače za ovaj meč, a kapiten Marko Docić je optimista pred ovaj duel.

Njegov trener, Aleksandar Veselinović je veoma oprezan pred ovaj meč.

Da ne budem sad specijalista za naš mentalitet, ali mi smo često puta platili cenu svojoj bahatosti, prepotentnosti, neskromnosti. Sa kojim pravom se mi tako ponašamo? Prvo, kvalitet srpske lige je takav kakav jeste. Drugo, naša seniorska reprezentacija je remizirala tamo, a mlada je igrala nerešeno u Novom Sadu. Nosilac ove ekipe je igrao protiv naše reprezentacije. Kompletan tim je sastavljen od internacionalaca i reprezentativaca Jermenije. Ja hoću da kažem da su šanse apsolutno 50:50. Verujemo u svoje kvalitete, ali nemamo pravo da bilo koga potcenjujemo.

Docić je naglasio je da će Banants biti veoma nezgodan protivnik.

Prošlo je već mesec dana od početka priprema, mislim da smo odradili sve kako treba i na fizičkom i na taktičkom delu. Prvi zvanični meč će biti upravo evropski, duel protiv Banantsa će biti vrlo zahtevan. Gledali smo ekipu Banantsa, radili analizu. Moj prvi utisak je da su fizički dominantni. Dosta su kvalitetni, ali sa druge strane gledaćemo da iskoristimo neke njihove slabije strane. Imaju veliki broj stranaca u ekipi, sigurno su kvalitetniji tim nego što to naša javnost očekuje.

Docić se nada punim tribinama protiv jermenskog kluba.

Svako voli da igra pred punim tribinama, nema razloga da na prvom meču u sezoni protiv Banantsa ne bude pun stadion. Čukarički je tri godine čekao evropsku utakmicu, a dobro se sećam atmosfere na tim mečevima. Publici obećavamo svoj maksimum, u svakom pogledu, i fizičkom i borbenom, u kvalitetu igre. Svaka pobeda bez primljenog gola bila prihvatljiva.

Utakmica između Čukaričkog i Banantsa igra se sutra od 20:30.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još