Jedni su izbacili šampiona, a drugi domaćina - ko će večeras slaviti? - Admiral Bet SPORT

Jedni su izbacili šampiona, a drugi domaćina – ko će večeras slaviti?

Marko Kulić
Foto: Twitter@CAF_Online

Večeras na programu imamo dva meča četvrtfinala Kupa Afričkih nacija. Učešće u osmini finala su prethodno završili sada već bivši šampion Kamerun i domaćin ovog turnira Egipat.

Njima su došli glave Nigerija, odnosno Južna Afrika. Sada će se upravo ove dve selekcije sastati u borbi za polufinale šampionata Crnog kontinenta. U poslednjih gotovo pet godina, "Superorlovi" i "Bafana Bafana" su se sastali pet puta i samo je jednom meč završen pobedom neke od ove dve ekipe.

Južna Afrika je slavila rezultatom 2:0 u junu 2017. godine. Ove dve ekipe su odigrale ukupno 14 mečeva od 1992. godine. Sedam puta je slavila Nigerija, pet puta je bilo nerešeno i samo dva puta je trijumfovala Južna Afrika. Iako je domaćin Mundijala 2010. napravio senzaciju i eliminisao Egipat, ipak se može reći da uloga favorita pripada Nigerijcima.

Stoga možete odigrati sledeću kombinaciju:

21:00 Nigerija – Južna Afrika 1 (2,20)

Foto: Twitter@CAF_Online

Ostavi komentar
1 Komentar
  1. […] na meču između Partizana i Bordoa biti goleada, pa je kvota 1,89 uhvaćena rutinski. Zategli smo "kečinu" na Nigeriju, što nam se itekako isplatilo, pošto smo uhvatili kvotu 2,20. Goleada između Ajntrahta i Jang […]

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još