Jovančić: Kvalitet je na našoj strani - Admiral Bet SPORT

Jovančić: Kvalitet je na našoj strani

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Nije srpski šampion izgledao sjajno na početku sezone. Mršavih 0:0 u Litvaniji pozivaju na oprez pred revanš.

Igrači Zvezde su odigrali slabije nego što se očekivalo, a rezultat toga nepovoljan ishod meča protiv Suduve. Sada će izabranici Vladana Milojevića u Beogradu morati da savladaju litvanskog šampiona.

Čini se da se meč u Litvaniji može opisati kroz partiju Dušana Jovančića. Dok je imao snage, u prvom delu meča, Zvezda je ličila na tim koji je došao da pobedi. U nastavku je pao, kao i cela ekipa, što su domaći mogli i da kazne.

Stručni štab nam je detaljno objasnio kako Suduva igra. Nismo bili iznenađeni njihovim nastupom. Siguran sam da ih nismo potcenili jer svako od nas zna kolika je važnost ovog meča.

Nekadašnji kapiten Vojvodine pričao je još malo o taktici, posebno litvanskog tima. Zbog njihove neobične formacije Zvezda se prilagođavala.

Igraju sa pet pozadi, pa ne možete da im se ušetate u šesnaesterac. Zato smo odlučili da pokušamo iz daljine. Ovog puta nismo postigli gol, ali verujem da u Beogradu hoćemo.

Vezista Crvene zvezde je govorio i o padu svog tima. Bilo je evidentno da su crveno-beli umorni i da ne mogu da drže ritam do kraja susreta.

Nismo iskoristili neke poluprilike, a onda smo stali. Krivo mi je što nismo nastavili u istom ritmu. Imamo kvalitet, on je na našoj strani, to ćemo i pokazati u Beogradu.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još