Jović definitivno ne ostaje u Bajernu – "Delije" se nadaju, Makabi zove srpskog pleja

Marko Đinđić
Foto: Twitter@Euroleague

Srpskom plejmejkeru Stefanu Joviću istekao je ugovor sa Bajernom iz Minhena i sada je jasno da do produžetka istog neće doći.

Jović je nedavno na fakultetu za sport Univerziteta "Union – Nikola Tesla" diplomirao "Pik en rol", nešto što je odavno "doktorirao" na parketu, a tu se obratio i novinarima, kojima je dao informaciju o svojim daljim planovima i kada će se znati gde će nastaviti karijeru.

Ugovor sa Bajernom mi je istekao. Čekam početak priprema sa reprezentacijom i na to sam maksimalno fokusiran. Za mene je najvažnije da sam zdrav i oran za rad u nacionalnom timu. Oko mog transfera se još ništa ne zna, ali mislim da bi uskoro trebalo da bude sve poznato.

Srpski reprezentativac neće biti deo ekipe Dejana Radonjića za narednu sezonu, a gde bi mogao da nastavi karijeru?

Spominjali su se Hjuston Roketsi i odlazak u NBA ligu, što u ovom trenutku deluje dosta nerealno, mada nije nemoguće, a odavno je poznato da je Jović želja Makabija iz Tel Aviva. Pitanje je kakvu bi ulogu Stefan Jović imao u "Ponosu Izraela", pa bi možda mogao da razmisli i o u drugim ponudama, a tu je naravno i Crvena zvezda. Navijači željno isčekuju njegov povratak, a i sam Jović bi najverovatnije voleo da se vrati u ekipu u kojoj je igrao najbolju košarku u karijeri.

Foto: Twitter@Euroleague

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još