Kraj za neverovatnog Pelju, Bautista zakazao polufinalni duel sa Novakom - Admiral Bet SPORT

Kraj za neverovatnog Pelju, Bautista zakazao polufinalni duel sa Novakom

Marko Đinđić
Photo by Matthew Lewis/Getty Images

Argentinac Gvido Pelja igrao je na ovom Vimbldonu neverovatno. Svi znamo da najbolje igra na šljaci, ali smo skrenuli sa uma da je 21. teniser sveta i da ponekad i nije bitno na kojoj se podlozi igra ako je teniser u odličnoj formi, može se reći i u životnoj, u kakvoj se sada nalazi Gvido Pelja. Izbacio je prošlogodišnjeg finalistu Kevina Andersona, preokrenuo je protiv Miloša Raonića od 0:2, ma nestvarno je odigrao, ali je sada njegovoj bajci došao kraj.

Roberto Bautista Agut igraće protiv Novaka Đokovića u petak u polufinalu Vimbldonu, pošto je savladao Pelju posle četiri odigrana seta – 7:5, 6:4, 3:6, 6:3.

Veliki broj brejk lopti u skoro svakom gemu obeležilo je prvi set. Agut je napravio brejk na startu, izgubio je svoj servis u osmom gemu, ali je u jedanaestom napravio novi i odservirao za set. U drugom setu takođe je odmah napravio brejk u prvom gemu, koji je održavao do kraja drugog dela igre, da bi Pelja takođe brejkom na početku trećeg seta stigao do smanjenja zaostatka u setovima. Ipak, Bautista je dodao gas, nije želeo da dozvoli da meč ode u odlučujući set i jednim brejkom i dobrim servisima je stigao do najvećeg uspeha u karijeri.

Videćemo koliki otpor može da pruži najboljem teniseru sveta u petak.

Photo by Matthew Lewis/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još