Meleg pred debi u Radničkom: Prvi meč je najbitniji u sezoni - Admiral Bet SPORT

Meleg pred debi u Radničkom: Prvi meč je najbitniji u sezoni

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Počinje sezona i za Nišlije. U četvrtak od 18 časova, u Talinu će igrati protiv Flore, predstavnika Estonije u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Radnički, koji je u prethodnoj sezoni izborio istorijsko drugo mesto, tokom leta je promenio "lični opis". Nenad Lalatović se preselio u Novi Sad, mnogi igrači su promenjeni, a među novim licima ima i pozajmljenih igrača.

Tandem Jirka-Meleg je stigao iz šampiona, Crvene zvezde, i trebalo bi da donesu kvalitet ekipi sa juga Srbije. Zvezda je sinoć igrala u Litvaniji, Meleg i Jirka će sutra u Estoniji. Pred prvi meč u sezoni, Dejan Meleg je razgovarao sa novinarima.

Sigurno nam je ova prva utakmica najbitnija u sezoni. Flora je već odigrala 15 ili 20 mečeva, neće biti lako. Individualno smo bolja ekipa, ali to na terenu nije tako, oni su u sred sezone. Pozitivan rezultat je pobeda, ali bi bilo dobro da ne primimo gol.

Fudbaler Crvene zvezde je nakon pozajmice u Grčkoj stigao na pozajmicu u Radnički. Nije mu bilo teško da se uklopi jer se sa dobrim delom igrača već poznavao.

Ekipa je dobra, mnogo je novih lica, i ja sam nov, ali se sa mnogim znam. Nije bilo lako uigrati se za kratko vreme. Stručnom štabu je bilo teško, ali moramo da pokažemo na terenu da smo bolji tim.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još