Mornar nastavlja sa pojačanjima - sledeći je Slovenac - Admiral Bet SPORT

Mornar nastavlja sa pojačanjima – sledeći je Slovenac

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Najveći košarkaški hit, barem u ovom našem delu Evrope, predstavlja ekipa Mornara. Barani su nekako tiho krenuli u pravljenje jednog od najskupljih timova u ABA ligi.

Jeste, Crvena zvezda je za sada odradila sjajan prelazni rok. Tačno, Partizan je već doveo tri igrača i pominju se neki novi. Cedevita se preselila u Ljubljanu, pa ćemo imati još jedan jak tim, verovatno jači nego prethodnih sezona. Ali, ono što radi Mornar…

Po vestima koje stižu iz Crne Gore, prelazni rok u Baru nije gotov. U ovu luku na Jadranskom moru treba da stigne još nekoliko kvalitetnih košarkaša, sa kojima u timu će se napasti plej-of regionalnog takmičenja.

Već su stigli Sead Šehović, Milko Bjelica, Derek Nidam, Brendis Rejli-Ros i Damir Markota. To nije sve, otvoreni su pregovori sa Kej Si Riversom, košarkašem koji je za Zvezdom nedavno osvojio ABA ligu, ali i sa Džejkobom Pulenom. Pored njih, klub bi mogao da pojača i Mirza Begić.

Novo ime koje se dovodi u vezu sa timom iz Bara je nekadašnji reprezentativac Slovenije. On je prethodne sezone nosio dres Olimpije, ima 34 godine, a visok je 216 centimetara. Tokom kariejre koja je duga više od decenije i po , Begić je nosio dres Real Madrida, Žalgirisa, Olimpijakosa, Baskonije, Virtusa…

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još