Neto: Došao sam u Barselonu da osvojim Ligu šampiona - Admiral Bet SPORT

Neto: Došao sam u Barselonu da osvojim Ligu šampiona

Dušan Ninković
Foto: Maja Hitij/Getty Images

Valensija i Barselona su ovog leta napravili trampu, golmani su razmenili klubove, a Neto je stigao na "Kamp Nou". Kako on kaže, da osvoji Ligu šampiona.

Nekadašnji golman Fiorentine i Juventusa postao je ovog leta čuvar mreže katalonskog tima. Neće odmah biti prvi golman, tu je Mark andre Ter-Štegen, a pitanje je da li će uopšte uspevati da se izbori za mesto u najbitnijim mečevima protiv Nemca.

Ipak, Neto ima svoje atribute. On donosi ogromno iskustvo, branio je u Seriji A, Ligi šampiona, Primeri… i može da uskoči u svakom trenutku. Barselona je njegovim dolaskom samo pojačala konkurenciju.

Kada dođete ovde, shvatite koliko je sve veliko. Ambicije su ogromne, uvek se želi Liga šampiona. Ja sam imao priliku da je osvojim sa Juventusom, ali nisam uspeo. Izguio sam finale i zato sam došao ovde, da probam ponovo. Daću sve od sebe da budemo prvaci Evrope.

Neto je svestan da će Ter-Štegen biti prvi golman u narednoj sezoni, a da će njegova minutaža biti značajno manja. Ipak, on se ne predaje, kaže da je entuzijazam prisutan i da će napornim radom pokušati da se izbori za mesto među stativama.

Foto: Maja Hitij/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još