Verovali ili ne: Niko neće Kristijana Eriksena?

Dušan Ninković
Photo by Dan Istitene/Getty Images

Na kraju prethodne sezone u Premijer ligi i na početku ovog leta, činilo se da Danac napušta London. Bilo je zainteresovanih strana, čak je i Real Eriksena.

Sada, kada je prelazni rok već u poodmakloj fazi, sve su tiše glasine o Kristijanovom odlasku. Totenhem je zapravo spreman da ga pusti, ukoliko prava ponuda stigne, ali nje nema. Čekaju je, danima, klub i fudbaler.

Eriksen je na kraju sezone istakao da je u fazi kariejre kada su mu potrebni novi izazovi i da nema ništa protiv da se preseli u neki drugi tim. Madriđani su brzo reagovali, uspostavljeni su kontakti, ali je fokusiranost na neke druge mete u prelaznom roku bacima Danca u drugi plan.

Zidan je dobio ono što je tražio, pojačanja u defanzivi, Luku Jovića, Edena Azara… Čeka se još Pol Pogba, da bi se ovaj letnji prelazni rok proglasio uspešnim. Francuz će imati ekipu kakvu je hteo.

Ta želja Francuza da u svom timu ima zemljaka koji u Junajtedu nije oduševio, zatvorila je vrata Eriksenu. Madird više nije opcija, barem nije u prvom planu, a Eriksen ne zna gde će nastaviti karijeru. On bi voleo da to ne bude u Totenhemu, ali ne pita se samo on.

Treba da se pojavi tim spreman da plati 70 miliona evra, koliko po nekim informacijama Totenhem traži za ofanzivca. Ukoliko se to ne desi uskoro, jedan od najboljih igrača londonskog tima će protiv svoje volje ostati u četi Maurisija Poketina.

Photo by Dan Istitene/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još