Antoan Grizman - konačno je sve gotovo! - Admiral Bet SPORT

Antoan Grizman – konačno je sve gotovo!

Milovan Longinov
Photo by David Ramos/Getty Images

Antoan Grizman će konačno platiti klauzulu u ime Barselone.

Brojni izvori u Španiji prenose da će Antoan Grizman u prisustvu svojih advokata u petak u prepodnevnim satima uplatiti 120 miliona evra za svoju otkupnu klauzulu.

U prevodu, do sutra uveče bi trebalo i zvanično da postane fudbaler Barselone, a na "Kamp Nou" već pripremaju sve za njegovu promociju, najkasnije do ponedeljka kada i počinju pripreme za narednu sezonu.

Čelnici Barselone neće biti uz Grizmana, odnosno, Katalonci će se oglasiti tek nakon što La Liga proknjiži uplatu od 120 miliona evra.

Nakon toga, do petka u večernjim satima, Barselona će ozaničiti Grizmanov ugovor, koji će biti potpisan u subotu ili u ponedeljak, do juna 2024. godine.

Zanimljivo, tribine stadiona Barselone će biti prazne na njegovoj promociji, pošto su u toku radovi pred start sezone, odnosno "Gamper kup" koji je na programu 4. avgusta.

Pojedini mediji tvrde da je Barselona tako na iskusan način izbegla potencijalne zvižduke navijača, pošto je vladalo podeljeno mišljenje oko njegovog transfera posle svega što se izdogađalo prošlog leta.

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još