Pao je Bordo, a sad se razmišlja ko je još za prodaju... Izbor je pao na mladog vezistu - Admiral Bet SPORT

Pao je Bordo, a sad se razmišlja ko je još za prodaju… Izbor je pao na mladog vezistu

Marko Kulić
Foto: StarSport

Partizan je juče ostvario veoma važnu pobedu u pripremama za novu sezonu. Savladan je francuski Bordo, pa se sad polako naslućuju konture tima koji će "gurati" u Evropi, ali i ostatka ekipe za narednu sezonu.

Trenutno, u tom izboru nije nekoliko igrača iz minule sezone. Jedan od izdanaka Partizanove omladinske škole, Armin Đerlek nije u planovima Sava Miloševića ali crno-beli ne žele olako da ga se odreknu. Kako piše "Telegraf", on je procenjen na milion evra i ko bude želeo da ga kupi, moraće da izdvoji toliko.

Pored ranije poznatih Rikarda Gomeša i Strahinje Pavlovića koji su određeni za prodaju, ali i od kojih se očekuje velika zarada, izbor je pao i na Đerleka ali više u cilju popunjavanja klupskog budžeta. U potrazi za novim klubom su i Goran Zakarić i Nemanja Nikolić. Ostaje da se vidi hoće li Partizan imati još neki finansijski priliv.

Sam Armin Đerlek je u prošloj sezoni odigrao 32 utakmice i postigao jedan gol. Sarađivao je i sa Miroslavom Đukićem i Zoranom Mirkovićem, dok kod Sava Miloševića nije dobio toliko poverenje.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još