U Arsenalu nikad nema mira – kapiten odbio da putuje na pripreme - Admiral Bet SPORT

U Arsenalu nikad nema mira – kapiten odbio da putuje na pripreme

Nemanja Đorđević
Foto: pixabay.com

U Arsenalu retko šta ide po planu, od terena, preko prelaznog roka do atmosfere u timu.

Za poslednji u nizu problema odgovoran je niko drugi nego kapiten Loran Kosćelni, pošto je odbio da otputuje sa timom na pripreme u Sjedinjene Američke Države.

Čelnici kluba naveli su u zvaničnom saopštenju da su "duboko razočarani" odlukom Francuza, momka kome bi naredna sezona bila jubilarna deseta u Londonu.

Veoma, duboko smo razočarani Lorenovim ponašanjem, koje je sušta suprotnost od onoga što smo jasno zahtevali. Nadamo se da ćemo ubrzo rešiti ovo pitanje, pa se nećemo viće oglašavati na ovu temu.

Tridesettrogodišnji štoper potpuno je pao u drugi plan kod Unaija Emerija, uz još jednu težu povredu zbog koje ga nije bilo na Mundijalu u Rusiji, pa i nije previše čudno da želi da napusti "Emirejts".

Nekoliko klubova iz Lige 1 zainteresovano je za njegove usluge, iako ovo svakako nije način da se "izbori" transfer.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: pixabay.com

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još