Barselona ne nudi novac - PSŽ može da bira koje igrače želi - Admiral Bet SPORT

Barselona ne nudi novac – PSŽ može da bira koje igrače želi

Dušan Ninković
Photo by Paris Saint-Germain/Twitter

Grizman je (možda) završen, a sada je vreme da se završava i posao oko Nejmara. Barselona će se potruditi da sve bude gotovo što pre.

Na adresu Parižana stigla je ponuda, ali se u njoj ne pominje novac. Barselona ne želi da plati brazilskog ofanzivca koji pravi probleme PSŽ-u. Spremili su drugačiji plan.

Oni imaju previše igrača koji žele da se reše ovog leta. Pokušavali su sa prodajama, pokušavali su sa pozajmicama, zainteresovanih klubova je bilo, ali se ništa nije desilo. Mogli bi zato u paketu u Parizu!

Kvartet Barseloninih igrača je trenutno na stalu. Kutinjo, Semedo, Umtiti i Dembele su deo ponude koju francuski tim ima ispred sebe. Katalonci žele da ovaj predlog bude uzmi-ostavi ponuda i da se Parižani konačno izjasne o statusu Brazilca.

Nejmar se nije pojavio na početku priprema, PSŽ planira da ga kazni, a on se zabavlja u Brazilu. Informacija da je ponuđen Realu nije uspela da se primi u javnosti, a čini se da je Barselona jedini zainteresovani klub.

Zato su i izašli sa ovakvim predlogom. Oba tima će moći iz njega da profitiraju, PSŽ će se rešiti zvezde koja ne želi da se vraća u tim, Barselona će se rešiti igrača koji joj nisu potrebni. Po nekim vestima iz Španije, spremni su da daju čak trojicu od ove četvorice igrača za Nejmara!

Photo by Paris Saint-Germain/Twitter

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još