Barsin dan za "bombe" - prva je košarkaška - Admiral Bet SPORT

Barsin dan za "bombe" – prva je košarkaška

Nemanja Đorđević
Foto: Twitter@BarcaBasket

Barselona nastavlja sa sastavljanjem veoma snažnog tima za narednu sezonu.

Posle Korija Higinsa i Nikole Mirotića, odnosno produžetka saradnje sa Tomasom Ertelom, katalonski gigant kompletirao je dolazak još jednog velikog pojačanja.

Barsa je potvrdila da je novi igrač kluba postao Aleks Abrines, potpisavši dvogodišnji ugovor.

Španski reprezentativac, koji može da pokriva pozicije dva i tri, stiže kao slobodan igrač, pošto je još u februaru raskinuo ugovor sa Oklahoma Siti Tanderom.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Abrinesu će ovo biti drugi put u karijeri da nosi dres "Blaugrane", posle četiri sezone u razmaku od 2012. do 2016. godine.

Kako bi vratio titulu u Kataloniju, ali i napao prestižni trofej Evrolige, srpski stručnjak dobio je značajna sredstva da osnaži svoj sastav.

Aktuelni osvajač Kupa kralja je poslednji put bio šampion države pre pet godina, dok je u elitnom takmičenju post duplo duži.

S druge strane, očekuje se da fudbalski klub danas konačno ozvaniči dolazak Antoana Grizmana iz madridskog Atletika za 120 miliona evra.

https://www.youtube.com/watch?v=ZiGg5weEz1Y&t=313s

 

Foto: Twitter@BarcaBasket

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još