''Građani'' ispratili Krauča u penziju - njegovim autogolom - Admiral Bet SPORT

"Građani" ispratili Krauča u penziju – njegovim autogolom

Dušan Ninković
FOTO: Gareth Copley/Getty Images

Fudbalski svet danas prati u penziju Pitera Krauča, legendu Premijer lige i engleskog fudbala. Visoki napadač neće više igrati fudbal.

Nakon što smo se prisetili njegovih izjava sa početka karijere ili golova koje je postizao, nakon što smo pretresli bitne mečeve koje je igrao, trofeje koji je osvojio ili se prisetili dresova u kojima je nastupao, vreme je za šalu.

Mančester Siti, jedna od ekipa protiv kojih je Kruč najčešće igrao, prisetio se njegovog pogotka. Na početku klipa ličilo je to na pogodak koji je postigao u dresu Stouka protiv njih, sjajnog voleja iz okreta.

Ali, u poslednjim sekundama klipa, sve se menja. Kadar prelazi na autogol koji je Krauč postigao u dresu Totenhema. Taj pogodak je doneo Mančester Sitiju četvrto mesto na kraju prvenstva, "Pevce" ostavio bez lige šampiona, a Krauč je bio tragičar.

To je bila prava osveta za dešavanja godinu dana ranije, kada je Piterov gol doneo Totenhemu važne bodove protiv "Građana". Ne zaboravlja se tako lako u Mančesteru, svega se sećaju. Posebno u ovakvim situacijama.

Naravno, iskusni fudbaler, a od danas penzioner, odgovorio je na ovaj tvit. Zahvalio se, a zatim i uzvratio peckanjem Mančester Sitija. Istakao je da se nada pozivu Pepa Gvardiole.

FOTO: Gareth Copley/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još