Kada smo pomislili da je kraj, Atletiko tvrdi drugačije: Premalo novca - Admiral Bet SPORT

Kada smo pomislili da je kraj, Atletiko tvrdi drugačije: Premalo novca

Dušan Ninković
Foto: La Liga/Twitter

Najveća transfer saga ovog leta, dobila je epilog… Antoan Grizman je postao fudbaler Barselone. Ili, uopšte nije tako?

Sudeći po saopštenju madridskog kluba, oni nisu baš sigurni da su im Katalonci uzeli najboljeg igrača. Naravno, zapalo je oko klauzule, one otkupne za koju Barselona smatra da ju je platila.

Atletiko nije saglasan sa njenom visinom. Umesto uplaćenih 120 miliona evra, dosadašnji klub francuskog asa smatra da je potrebno još 80 miliona. Ali, pitanje je da li to Barsa želi.

Mesecima se nagađalo da bi Grizman mogao baš na "Kamp Nou", a na osnovu tog mišljenja Atletiko i bazira svoju potražnju. Oni smatraju da je sve u dogovoru igrača i kluba završeno daleko pre roka.

Otkupna klauzula za Grizmana je do 1. jula ove godine bila 200 miliona, a nakon tog datuma se spustila na 120 miliona.  Barselona je sačekala dovoljno da bi aktivirala, ali Atletiko smatra da su ranije postignuti dogovori sa igračem uticali na otkupnu cenu.

Klub iz Madrida ističe da je već pokrenuo postupke koji će zaštiti njihove itnerese u ovom slučaju. Verovatno će uslediti tužba ka Grizmanovim agentima i advokatima, samom igraču ili Barseloni.

Foto: La Liga/Twitter

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još