Saopštenje Zvezde: Kuzmićevo stanje ozbiljno, molimo za privatnost - Admiral Bet SPORT

Saopštenje Zvezde: Kuzmićevo stanje ozbiljno, molimo za privatnost

Nemanja Đorđević
Foto: kkcrvenazvezda.rs

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je reprezentatovac Srbije i centar kluba Ognjen Kuzmić doživeo tešku saobraćajnu nesreću u nedelju u jutarnjim časovima.

Reprezentativac Srbije povređen je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Banjaluka-Prijedor u Ramićima, posle sudara dva automobila.

KK Crvena zvezda mts sa žaljenjem obaveštava srpsku košarkašku javnost da je u nedelju u jutarnjim časovima na magistralnom putu Banja Luka – Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Tom prilikom Ognjen je doživeo teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda  u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd.

Zvezda će o daljem toku situacije infromisaće javnost kada bude prikupio kompletne informacije, vodeći računa o privatnosti Kuzmića i delikatnosti situacije.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Užasne vesti – Ognjen Kuzmić teško povređen u saobraćajnoj nesreći

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još