Stopama Raula i Kristijana, stopama Dejvida Bekama: Šta će pisati na Azarovom dresu?

Dušan Ninković
Foto: Angel Martinez/Getty Images

Dečački san je ispunjen, Eden Azar je stigao do kluba u kom je želeo da igra. Novi član Reala ipak ima problema, ne može da dobije broj koji želi.

Marijano Dijaz je i dalje u klubu, a on nosi sedmicu, Edenov željeni broj. Za sada nema nagoveštaja da će otići iz kluba, ne želi da prepusti broj nikome drugom, pa je Belgijanac u lošoj poziciji.

Iste probleme su, kada su postajali prvotimci Reala, imali Raul i Kristijano Ronaldo, dve klupske legende. Oni nisu mogli odmah na početku da uzmu sedmicu, ali im se nakon nekog perioda oslobodio taj broj. Istom scenariju se nada i Azar.

Po pisanju španske "Marke", Eden Azar je odabrao broj. On će slediti Dejvida Bekama i na svoja leđa staviti Realov 23. Pored toga što pokušava da napravi simboliku sa legendarnim engleskim fudbalerom, ovo je asocijacija na NBA.

Eden Azar je veliki ljubitelj košarke i posebno NBA lige, a Majkl Džordan i Lebron Džejms, koji su tokom karijere nosili i proslavili broj 23, bili su mu inspiracija. Tako će se skupo plaćeno pojačanje iz Čelsija odreći svoje sedmice, odreći čak i desetke, a uzeti neočekivan broj.

Nova era u Madridu je počela, a za sada prva zvezda tima će po pisanju tamošnjih medija nositi broj 23 na svom dresu. Nismo ovo očekivali, ali kada su Raul i Kristijano Ronaldo mogli da igraju dobro bez sedmice, sigurno može i Eden.

Foto: Angel Martinez/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još