Sale pozvao još jednog centra u reprezentaciju

Marko Đinđić
Foto: StarSport

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije morao je da doda širem spisku još jednog igrača, posle nesreće koja se dogodila Ognjenu Kuzmiću.

Kuzmić, koji je nedavno potpisao za Crvenu zvezdu, doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je ozbiljno povređen i sada je Sale morao da naknadno pozove još jednog igrača na poziciji centra.

Nikola Jovanović, košarkaš Crvene zvezde koji je sezonu proveo na pozajmici u italijanskog Trevizu, našao je svoje mesto na širem spisku i krenuće na pripreme sa reprezentacijom Srbije. Đorđević će u četvrtak 18. jula okupiti reprezentativce u 13:00 u hotelu "Kraun Plaza" u Beogradu. Neće se svi odmah odazvati pozivu, pošto će se NBA igrači pridružiti ekipi dve nedelje kasnije.

18 igrača javiće se Aleksandru Đorđeviću, koji će skratiti spisak na 12 imena koje će povesti na Svetsko prvenstvo, tačnije otpisaće još šestoricu košarkaša.

Saletu će se odazvati:

Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić, Aleksa Avramović, Dejan Todorović, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Boban Marjanović, Nikola Jovanović.
  • https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još