Partizan isplatio dugovanja – može da registruje pojačanja

Nemanja Đorđević
Foto: StarSport

Svega dva dana pred početak sezone, Partizan je napokon dobio zeleno svetlo da registruje novajlije u letnjem prelaznom roku, pošto je isplatio dugovanja Ivanu Petroviću.

Kako prenosi "Sportski žurnal", crno-beli su isplatili dugovanja nekadašnjem vezisti od gotovo 70.000 evra, odnosno troškove spora u visini od 332.000 dinara.

Partizan je poslednji superligaš koji je otklonio ovakav problem pred početak nove takmičerske godine, pa će Savo Milošević od starta moći da računa na Dominika Dingu, Aleksandra Lutovca, Umara Sadiku, Rajka Brežančića, Igora Vujačića i Perišu Pešukića.

Podsetimo, Disciplinska komisija FSS zabranila je Partizanu registraciju novajlija u letnjem prelaznom roku, jer nije postupio po odluci Arbitražnog suda FSS od 21. februara o isplati novca.

Ostali superligaši znatno ranije rešili su slične probleme. Na spisku suspendovanih i dalje se nalazi Rad, ali klub sa Banjice već je registrovao novajlije sa skromnog spiska, pa stručni štab ne muči glavobolja u julskim danima.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još