Zvezda naciljala plejmejkera iz NBA – čeka se odluka Kavsa

Marko Đinđić
Foto: kkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda nije uspela da dovede nijednog plejmejkera koji je bio u planovima crveno-belih. Miloš Teodosić potpisao je za Virtus iz Bolonje, Stefan Jović je novi član Himkija, a Stefan Marković će po svemu sudeći potpisati ili za Makabi iz Tel Aviva ili za Zenit iz Sankt Petersburga.

Ostalo je još da se dovede još jedan organizator igre i još jedan centar, a šampion Srbije želi da to završi što pre i kompletira ekipu već do kraja ovog meseca.

Naz Mitro-Long trenutno je prva želja Crvene zvezde. Radi se o plejmejkeru koji je protekle sezone igrao u razvojnoj ligi za filijalu Juta Džeza i beležio je sjajne brojke – 18 poena, 4,6 asistencija i 6,1 skok po meču. Džezeri su mu čak i pružili priliku u NBA ligi, ali je igrao samo pred kraj sezone i to po nekoliko minuta na 14 utakmica.

On je igrač Klivlend Kavalirsa, za koje je već igrao sada u letnjoj ligi i još se ne zna da li će mu NBA šampion iz 2016. godine ponuditi ugovor.

Zvezda čeka odluku Kavsa i ako ne potpiše sa njima, Long stiže u Beograd, prema dobro obaveštenim izvorima.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još