Boaći: Marin i ja? Kao Inijesta i Eto…

Nemanja Đorđević
Foto: StarSport

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći istakao je da je ekipa potpuno spremna i motivisana za start domaćeg takmičenja.

Šampion Srbije novu sezonu otvara u subotu protiv Javora na svom stadionu.

Imamo tako dobru ekipu da svaki igrač može da uputi odličan pâs i pomogne u postizanju gola. Kada god dobijem loptu kažem sebi pokušaj, daj sve od sebe i rezultat će doći. Tako je bilo protiv Suduve, a verujem da će tako biti i već na prvoj utakmici u domaćem prvenstvu protiv Javora.

Ekipa Vladana Milojevića uspešno je stvartovala u kvalifikacijama za Ligu šampiona, eliminisavši šampiona Litvanije sa 2:1 na "Marakani", a Ganjanin je posebno istakao Marka Marina.

https://www.youtube.com/watch?v=ZiGg5weEz1Y&t=313s

Kada imam Marina iza sebe to je kao kada Eto i Inijesta igraju zajedno. Sa njim na terenu mnogo mi je lakše da postižem golove. Kada dodamo da su tu i Ben i Ivanić stvari su još lakše. Svi međusobno znamo kako se krećemo na terenu i gde je kome najbolje da dodamo loptu. Zato sam uveren da ćemo ove sezone biti još efikasniji nego prošle sezone.

Boaći podršku sa tribina označava kao dodatnu snagu njegove ekipe.

Navijači nam mnogo znače, svi dobri rezultati su i njihova zasluga. Fantastična atmosfera dočekala nas je na prvoj utakmici na Marakani u Evropi, a uveren sam da će tako biti i na startu domaćeg prvenstva. Nedostajale su nam takmičarske utakmice i najbolja podrška sa tribina. Sada krećemo u novu sezonu i pozivam sve kojima je crveno-bela boja u srcu da dođu u subotu i podrže nas.

Duel Zvezde i tima iz Ivanjice zakazan je za 20 časova, dok će samo četiri dana kasnije u Beogradu gostovati Helsinki, u prvom meču drugog kola kvalifikacija za elitno takmičenje.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još